
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio, schiacciato (volitelně)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di filetti di scorfano, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 528.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza con salame piccante TM6
3óra 30p
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1óra 30p
Bistecca Sottovuoto
1h 10min
Bocconcini di formaggio alle erbe sott'olio
Žádné hodnocení
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3óra 30p
Brunelle
2 Std.
Gelato veloce alle ciliegie
20min
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10 godz. 30 min
Pomodorini sottovuoto
1 Std.
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Terrina alla barbabietola e formaggio di capra (TM6)
Žádné hodnocení