Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio, schiacciato (volitelně)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di filetti di scorfano, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 528.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 Min
Straccetti di vitello ai carciofi
40 Min
Tacchino ripieno con confettura di fichi e verdure
5 Std.
Menù: Branzino, patate e carciofi e budino al cioccolato
50 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Patate arrosto aromatizzate
1 Std.