Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pomodori ciliegino a metà
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio, schiacciato (volitelně)
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di filetti di scorfano, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 9.1 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 528.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette con ciccioli
5h
La colomba perfetta
7h
Nasello al cartoccio con verdure
1h
Rotolini di pollo e speck sottovuoto con purea di zucca
2h 30min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Pomodorini sottovuoto
1h
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 godz. 30 min
Polenta con ragù (Bimby Friend)
1h 10min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4sa 25 dk