Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

4.2 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
3 porzioni

Suroviny

  • 6 pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
  • 1 spicchio di aglio (volitelně) schiacciato
  • 15 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di filetti di scorfano puliti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 528.3 mg
Protein 32.4 g
Kalorie 945 kJ / 226 kcal
Tuk 9.1 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 3.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...