Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto

4.0 3 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
3 porzioni

Suroviny

  • pomodori ciliegino a metà
    6
  • di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
    100 g
  • spicchio di aglio (volitelně) schiacciato
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    15 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di filetti di scorfano puliti
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 226 kcal / 945 kJ
Protein 32.4 g
Tuk 9.1 g
Sacharidy 3.9 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sodík 528.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...