Zařízení & příslušenství
Krydrede szechuan-rejer og broccoli
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portioner
Suroviny
-
vand900 gram
-
salt1 tsk
-
olivenolie15 gram
-
langkornede hvide ris200 gram
-
fed hvidløg3
-
soyasauce40 gram
-
sambal oelek efter smag (valgfrit)60 gram
-
ingefær10 gram
-
vegetabilsk olie15 gram
-
chili, tørret i flager½ tsk
-
majsmel4 tsk
-
honning2 tsk
-
broccoli delt i buketter225 gram
-
rejer, friske, pillede450 gram
-
forårsløg skåret i tynde skiver2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2258 mg
Protein
22 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Smagen af Østasien
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení