
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 gram vand
- 1 tsk salt
- 15 gram olivenolie
- 200 gram langkornede hvide ris
- 3 fed hvidløg
- 40 gram soyasauce
- 60 gram sambal oelek efter smag (valgfrit)
- 10 gram ingefær
- 15 gram vegetabilsk olie
- ½ tsk chili, tørret i flager
- 4 tsk majsmel
- 2 tsk honning
- 225 gram broccoli delt i buketter
- 450 gram rejer, friske, pillede
- 2 forårsløg skåret i tynde skiver
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 386 kcal / 1615 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 2258 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veracruzisk hvidfsk
30 Min
Stegte nudler med rejer
Keine Bewertungen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Havbras med krydderolie
Keine Bewertungen
Burger af havtaske og laks
Keine Bewertungen
Laks med aromaer ved 50°C
Keine Bewertungen
Rejesuppe med glasnudler
Keine Bewertungen