
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 spsk olivenolie til stegning
- 675 g Oksebryst skåret i stykker (4 cm)
- 1 - 2 tsk salt efter smag
- 1 tsk sort peber, stødt
- 2 fed hvidløg
- 250 g løg opdelt
- 30 g hvedemel
-
½
oksebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
nebo ½ tsk oksebouillon, hjemmelavet - 250 g vand
- 250 g Guinness®
- 250 g champignoner, friske opdelt
- 12 friske østers
- 1 ark butterdej ved stuetemperatur (se tip)
- 1 æg, medium slået
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 555 kcal / 2322 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 1089 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kylling garam masala
50min
Lun kylling- og kartoffelsalat
55min
Piri Piri kylling med salat
Žádné hodnocení
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Žádné hodnocení
Provencalsk kylling
Žádné hodnocení
Steak au Poivre (peberbøf)
Žádné hodnocení
Oksekødskofta med feta
Žádné hodnocení
Kaloriefattig lasagne
Žádné hodnocení
Bahn mi med kylling
Žádné hodnocení
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Žádné hodnocení
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Žádné hodnocení