老豆腐蒸腊肉

老豆腐蒸腊肉

5.0 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 老豆腐
    350 克
  • 腊肉
    150 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鲜小米椒 切圈
    1 支
  • 切末
    2 根
  • 少许
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 625.6 mg
Protein 20 g
Kalorie 1790 kJ / 428.3 kcal
Tuk 36.6 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 10.4 g
Sacharidy 6.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...