Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 克 老豆腐
- 150 克 腊肉
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 1 支 新鲜小米椒 ,切圈
- 2 根 葱 ,切末
- 少许 油
- 1 汤匙 蒸鱼豉油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1790 kJ / 428.3 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 36.6 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 625.6 mg