老豆腐蒸腊肉
TM6 TM5

老豆腐蒸腊肉

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 350 克 老豆腐
  • 150 克 腊肉
  • 500 克 水 ,蒸煮用
  • 1 支 新鲜小米椒 ,切圈
  • 2 根 葱 ,切末
  • 少许 油
  • 1 汤匙 蒸鱼豉油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1790 kJ / 428.3 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
6.9 g
Tuk
36.6 g
Nasycený tuk
10.4 g
Vláknina
0.1 g
Sodík
625.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty