Zařízení & příslušenství
老豆腐蒸腊肉
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
老豆腐350 克
-
腊肉150 克
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜小米椒 切圈1 支
-
葱 切末2 根
-
油少许
-
蒸鱼豉油1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
625.6 mg
Protein
20 g
Kalorie
1790 kJ /
428.3 kcal
Tuk
36.6 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
10.4 g
Sacharidy
6.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常豆腐料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína