Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bochník chleba
- 300 gramů vody
-
2
čajové lžičky instantního droždí
nebo 20 gramů čerstvého droždí - olej pro mazání
- 500 gramů chlebové pšeničné mouky plus extra na posypání
- 40 gramů másla, na kousky
- 2 čajové lžičky soli
- voda pro pečení
Náplň
- 100 gramů červené cibule, napůl a nakrájené na tenké plátky (3 mm)
- 70 gramů olivového oleje
- 2 čajové lžičky hnědého cukru
- olivový olej, na potření
- 80 gramů pečené červené papriky, konzervované, na kousky (5 cm)
- 200 gramů kuřecích prsou, vařených nebo pečených, nakrájených na kousky (3 cm)
- 2 snítky bazalky, jen lístky (přibližně 5 g)
- 30 gramů červeného vinného octa
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 30 gramů vypeckovaných černých oliv, napůl
- 100 gramů šunky, na silné plátky
- 30 gramů rukoly
- 50 gramů strouhané mozzarelly
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2245 kJ / 537 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 62.2 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3h 10min
Sladký snídaňový chléb
Žádné hodnocení
Kuřecí galette s karamelizovanou cibulí
Žádné hodnocení
Tradiční taiwanské meat floss
Žádné hodnocení
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7h 45min
Aïoli
5min
Bigos
1h 30min
Vitello tonato
2h
Dutch Baby pancake
25 Min
Višňové cookies s kokosem
35 Min
Karpatka
4h 30min
Hummus
5min