Kompatibilní verze
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gepickelter Rhabarber
- 200 g Wasser
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Korianderkörner
- 50 g Balsamico, hell
- 1 Lorbeerblatt
- 1 TL Senfkörner
- 2 Wacholderbeeren
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 180 g Rhabarber, in Rauten
- 25 g brauner Zucker
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
Lachsforelle
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Senfkörner
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 TL geriebene Orangenschale
- 1 Lorbeerblatt
- 1 TL Korianderkörner
- 3 Wacholderbeeren
- 150 g Salz
- 150 g brauner Zucker
- 500 g Lachsforellenfilets
Preiselbeer-Brioche
- 320 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
- 50 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- 90 g Milch
- 20 g Hefe
- 50 g Wild-Preiselbeeren
Purple-Curry-Mayo
- 150 g Rapsöl
- 2 TL Senf
- 2 Eigelb
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig (volitelně)
- 10 g Reisessig
-
1
geh. TL Purple-Curry
nebo 1 geh. TL Madras-Curry-Pulver - 15 g Zitronensaft
Fertigstellung
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3027.7 kJ / 724 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 7968 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2u.
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1u. 30min
Spargel mit Thunfisch und Zitronen-Vinaigrette
1h
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2 Std. 10 Min
Kalbsfilet mit Radieschen und pinkem Stampf
1u. 10min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30min
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20 Min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1h 50min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Waldorfsalat mit Eiern
45min