Kompatibilní verze
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gepickelter Rhabarber
- 200 g Wasser
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Korianderkörner
- 50 g Balsamico, hell
- 1 Lorbeerblatt
- 1 TL Senfkörner
- 2 Wacholderbeeren
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 180 g Rhabarber, in Rauten
- 25 g brauner Zucker
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
Lachsforelle
- 5 Pimentkörner
- 1 TL Senfkörner
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 TL geriebene Orangenschale
- 1 Lorbeerblatt
- 1 TL Korianderkörner
- 3 Wacholderbeeren
- 150 g Salz
- 150 g brauner Zucker
- 500 g Lachsforellenfilets
Preiselbeer-Brioche
- 320 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 150 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
- 50 g Zucker und etwas mehr zum Ausstreuen
- 90 g Milch
- 20 g Hefe
- 50 g Wild-Preiselbeeren
Purple-Curry-Mayo
- 150 g Rapsöl
- 2 TL Senf
- 2 Eigelb
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig (volitelně)
- 10 g Reisessig
-
1
geh. TL Purple-Curry
nebo 1 geh. TL Madras-Curry-Pulver - 15 g Zitronensaft
Fertigstellung
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3027.7 kJ / 724 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 7968 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
10AM
10 Min
Rotkohl
1 Std.
Roastbeef mit Senfkruste
2 Std. 20 Min
Gin-Tonic-Sorbet
14 Std.
Maracuja-Crème-brûlée
4 Std.
Walnusskuchen im Glas
4 Std.
Canelés
14 Std.
Bitterballen
3 Std. 45 Min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1 Std.
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35 Min
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55 Min
Rinderfilet Wellington
3 Std.