Kompatibilní verze
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g Minze, abgezupft
- 15 g Koriander, abgezupft
- 1 Chilischote, nach Wunsch entkernt
- 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g gelbe Möhren, in lange Streifen gehobelt
- 50 g Öl und mehr zum Frittieren
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Kurkuma
- ½ TL Curry
- 1 TL Sesam
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- 250 g Halloumi, in 4 Stücke geschnitten
- 120 g Tel Kadayif (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1727 kJ / 413 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1662 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buntes Tomatengratin
1u. 30min
Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis
40min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2h 30min
Gefüllte Auberginen
50 Min
Garnelen mit Gemüse und Reis
45min
Blumenkohl-Korma
40min
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Zitronen-Basilikum-Eis
12h
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Baklava
7 Std. 20 Min
Spanische Tortilla
45min