Kompatibilní verze
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g Minze, abgezupft
- 15 g Koriander, abgezupft
- 1 Chilischote, nach Wunsch entkernt
- 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g gelbe Möhren, in lange Streifen gehobelt
- 50 g Öl und mehr zum Frittieren
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Kurkuma
- ½ TL Curry
- 1 TL Sesam
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- 250 g Halloumi, in 4 Stücke geschnitten
- 120 g Tel Kadayif (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1727 kJ / 413 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1662 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokoladen-Soufflé
45 min
Kartoffel-Quiche
3h
Orientalischer Ebly®-Salat mit Rhabarber und Schafskäse
1h
Rosa Schokoladen-Kokos-Choux (Windbeutel)
3h 15min
Feta-Briouats mit Pistazien
1h
Spanische Tortilla
45 min
Veganer Piña-Colada-Shake
5min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Kantonesischer Garnelen-Reis
50 min
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2h
Carrot-Cheesecake
1 godz. 30 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min