Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat

Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat

3.5 10 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Minze abgezupft
    5 g
  • Koriander abgezupft
    15 g
  • Chilischote nach Wunsch entkernt
    1
  • Wasser
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • gelbe Möhren in lange Streifen gehobelt
    400 g
  • Öl und mehr zum Frittieren
    50 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Kurkuma
    ½ TL
  • Curry
    ½ TL
  • Sesam
    1 TL
  • Schwarzkümmel-Samen
    2 TL
  • Halloumi in 4 Stücke geschnitten
    250 g
  • Tel Kadayif (siehe Tipp)
    120 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1662 mg
Protein 12 g
Kalorie 1727 kJ / 413 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...