Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baklava-Sauce
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Milch
- 100 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Füllung
- 100 g Couscous
- ¼ TL Salz
- kochendes Wasser zum Übergießen
- 80 g Walnusshälften
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 250 g Babyspinat, frisch
- 400 g Feta, grob zerbröselt
Baklava und Fertigstellung
- 250 g Filoteigblätter, aus dem Kühlregal
- 1 Ei
- 1 EL Sesam
- 1 EL Schwarzkümmel-Samen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2154 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 802 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45 min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1h 40min
Gefüllte Auberginen
50 min
Herzhaftes Filo-Käse-Gebäck
50 min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Zwiebelschnecken mit Manchego
3h 40min
Feta-Briouats mit Pistazien
1h
Spinat-Empanada
1h
Sabich (israelisches Sandwich)
1 godz. 10 min
Kräuterkuchen
2h
Spargel-Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min