Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Komkommersalade
- ½ Chinese kool, in stukken gesneden
- 1 rode paprika, ontpit en in stukjes gesneden
- 1 - 2 komkommers, continentaal, gespiraliseerd
- 1 wortel, gespiraliseerd
- 2 takjes verse korianderbladeren
- 1 takje verse muntblaadjes
- 60 g pinda, geroosterd (in olie of droog), ongezouten
Dressing
- 1 lente-ui, bijgesneden en in stukken gesneden
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 knoflookteentje
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden, gehalveerd en ontpit indien gewenst (optioneel)
- 1 ½ el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 30 g limoensap
- 3 tl kokosbloesemsuiker
- 50 g Japanse ingemaakte gember, in julienne gesneden
- verse korianderbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 471.1 kJ / 112.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 λεπτ.
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Knoflook en uien glaceren
Keine Bewertungen