Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 8.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Gestoomde Chinese groenten
Žádné hodnocení
Kikkererwten shoarma salade bowl
Žádné hodnocení
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Žádné hodnocení
Kleverige sesamkip
40 min
Alpenmacaroni
45 min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 min
Mexicaanse limoensoep
40 min