
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ rode ui (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 434.3 kcal / 1824 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 30.2 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Vláknina
- 8.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Demo recept Bessenschuim
Žádné hodnocení
Shakshuka
50min
Gestoomde Chinese groenten
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
40min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Mediterraanse parelgerstrisotto
1hod.