Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 27.8 g
- Tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 8.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lactosevrije warme chocolademelk
Žádné hodnocení
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Aziatische komkommersalade
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
40min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Boeddha bowl met kip
1h
Roerbak met aubergines en kofu
Žádné hodnocení
Paksoi en ham rijst
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min