
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de lait cru (voir "Conseil(s)")
- 7 - 10 gouttes de présure
-
120
g de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
nebo café froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 159.3 kcal / 670.3 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 4.5 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Far breton aux pruneaux
1hod. 10min
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6hod. 45min
Pâté aux prunes
1hod.
Far breton aux pruneaux
2hod.
Cuisson des bigorneaux
25min
Mogettes à la charentaise
13hod. 15min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2hod.
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1hod. 15min
Gâteau de semoule
2hod. 45min
Œufs au lait
50min
Riz au lait
1hod.