Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Dip d'asperges blanches
15 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Aïoli traditionnel
10 min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min