Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarama et ses miniblinis
1h 45 min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Rillettes de merlu et chorizo doux
12h
Blinis d'asperges, dip de jambon
30 min
Salade pamplemousse-crevettes, glace au wasabi
12h
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 godz.
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 Std. 5 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 Min