Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 barbabietola cotta a pezzi
- 240 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- ½ limone, il succo spremuto
- 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano (almeno 36 mesi)
- 320 g di pasta corta a piacere
- mandorle a lamelle q.b. per decorare
- prezzemolo fresco tritato q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1805.8 kJ / 431.5 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 72.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 466.8 mg
Alternativní recepty
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Burger di ceci al rosmarino
20 min
Burger di barbabietola
1h
Barrette di farina d'avena e mirtilli
1h
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35min
Paccheri zucca e provola
45 min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min