Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 barbabietola cotta a pezzi
- 240 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- ½ limone, il succo spremuto
- 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano (almeno 36 mesi)
- 320 g di pasta corta a piacere
- mandorle a lamelle q.b. per decorare
- prezzemolo fresco tritato q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1805.8 kJ / 431.5 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 72.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 466.8 mg
Alternativní recepty
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min
Crepes rosa con hummus di ceci
35 Min
Burger di barbabietola
1 Std.
Sauté veloce di verdure al burro di arachidi
30 Min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1 Std.
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 Min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Tagliatelle con ragù di verdure (senza glutine)
30 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min