Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 barbabietola cotta a pezzi
- 240 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- ½ limone, il succo spremuto
- 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano (almeno 36 mesi)
- 320 g di pasta corta a piacere
- mandorle a lamelle q.b. per decorare
- prezzemolo fresco tritato q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1805.8 kJ / 431.5 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 72.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 466.8 mg
Alternativní recepty
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Risotto ricotta e spinaci
30min
Burger di barbabietola
1h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Curry di ceci (vegan)
1h
Risotto alle castagne
30min
Burger di quinoa e verdure
25min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35min
Ragù di nocciole vegetariano
35min