Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di zucchine, a dadini (2 cm)
- 5 g di mentuccia, lavata e tritata grossolanamente
- 1 foglia di alloro secca
- 100 g di cipolla, in quarti
- 250 g di orzo perlato, sciacquato e scolato
- 40 g di dado per brodo vegetale (vedere consigli)
- 850 g di acqua
- 120 g di formaggio di capra fresco, a pezzi (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 160 g
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 0.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 min
Vellutata di patate e zucca
50min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 min
Risotto porri e finocchi
40 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto alla zucca
30 min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Lenticchie con riso e mela
2 Std. 35 Min
Risotto piselli, merluzzo e menta
35min