Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 300 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 800 g di acqua
- 8 g di sale
- 150 g di farro perlato (cottura 35-40 minuti)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376 kJ / 328.8 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 1355.6 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Licurdia calabrese
1h
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30min
Ceci al pomodoro
40min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Zuppa frantoiana
45min
Zuppa di porri e orzo
45min
Canederli agli spinaci
2h 30 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min