
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 1 gambo di sedano (25 g circa), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di cavolo nero a listerelle
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 200 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 198.5 kcal / 830.3 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 8.7 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 383.7 mg
Alternativní recepty
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 h
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 h 5 min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 h 30 min
Mesciua spezzina
1 h
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 h
Cacciucco di ceci
50 min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min
Ribollita
2 h 30 min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 min