Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 1 gambo di sedano (25 g circa), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca, a tocchetti (2 cm circa)
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di cavolo nero, a listerelle
- 10 g di dado per brodo vegetale
- 200 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 830.3 kJ / 198.5 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 383.7 mg
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Mesciua spezzina
1h
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45min
Sformatini di agretti
1h
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Ribollita
2h 30 min
Zuppa di porri e orzo
45min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min