Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 60 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 600 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pancetta a fette
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 969.8 kJ / 231.8 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 715.4 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Frittelle di cavolo nero
30 min
Vellutata di patate e zucca
50min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Vellutata agli spinaci
30 min
Polpette di fave e pecorino
40 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h