Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 60 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 600 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pancetta a fette
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 969.8 kJ / 231.8 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 715.4 mg
Alternativní recepty
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 menit
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di broccoli con crostini
1j
Vellutata di patate e zucca
50 menit
Vellutata di fagioli borlotti
1j
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1j
Crema di verdure invernale
50 menit
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1j
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Vellutata agli spinaci
30min