Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle in quarti
- 70 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 500 g di acqua
- 100 g di crostini tostati di pane bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 873 kJ / 208.8 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 77.6 mg
Alternativní recepty
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 Min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 Std.
Vellutata agli spinaci
30 min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 Min
Vellutata di patate e zucca
50min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 Min
Vellutata di fagioli borlotti
1 Std.
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1 Std.
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 Std.