Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle in quarti
- 70 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 500 g di acqua
- 100 g di crostini tostati di pane bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 873 kJ / 208.8 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 77.6 mg
Alternativní recepty
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Zuppa frantoiana
45min
Crema di carote
40min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Zuppa di porri e orzo
45min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Vellutata agli spinaci
30min