Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 250 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1 rametto di rosmarino intero (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- semi misti q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 696 kJ / 166.3 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 125.6 mg
Alternativní recepty
Vellutata di patate e zucca
50 min
Vellutata di carote
35 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.
Crema di verdure invernale
50 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Vellutata agli spinaci
30 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1 Std.
Crema di zucchine
25min
Uova alla triestina
30 min
Palline cocco e lampone
3h