Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 250 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1 rametto di rosmarino intero (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- semi misti q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 696 kJ / 166.3 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 125.6 mg
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Vellutata agli spinaci
30 min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 Min
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di patate e zucca
50min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1 Std.
Crema di zucchine
25 min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 Min
Vellutata di carote
35min
Crema di patate, lattuga e riso
Žádné hodnocení