Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 250 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1 rametto di rosmarino intero (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- semi misti q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 696 kJ / 166.3 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 125.6 mg
Alternativní recepty
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di carote con omelette
30 min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata di carote
35min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 Min
Torta ai frutti rossi
3h
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1h
Crema di zucchine
25 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Frullato viola
10 min
Zuppa di porri e orzo
45 min