Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pancetta affumicata o dolce, a cubetti
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 80 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 300 g di fagioli borlotti surgelati
- 15 g di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 546.3 kJ / 130.5 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 254.3 mg
Alternativní recepty
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 Min
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Zuppa di fagioli
40 Min
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata di piselli
20 min
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min