Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pancetta affumicata o dolce, a cubetti
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 80 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 300 g di fagioli borlotti surgelati
- 15 g di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 546.3 kJ / 130.5 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 254.3 mg
Alternativní recepty
Vellutata di lenticchie
1h 30 min
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Zuppa di fagioli
40 Min
Crema di fagioli borlotti
35min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Vellutata agli spinaci
30 min
Vellutata di piselli
20 min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h