Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pancetta affumicata o dolce, a cubetti
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 80 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 300 g di fagioli borlotti surgelati
- 15 g di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 546.3 kJ / 130.5 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 254.3 mg
Alternativní recepty
Vellutata di patate e zucca
50min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Zuppa di fagioli
40min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Vellutata agli spinaci
30min