Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di patata, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
- 500 g di acqua
- 8 g di sale
- 150 g di yogurt bianco naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 569.3 kJ / 136 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 910.4 mg
Alternativní recepty
Vellutata di patate e zucca
50 min.
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Crema di carote
40 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Crema di verdure invernale
50 min.
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min.
Purè di patate (TM6)
1h
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min.
Mousse al cioccolato (vegan)
1 godz. 30 min