Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di porri a rondelle
- 50 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 200 g di finocchi, le foglie esterne, tagliate a listarelle (0.5x3 cm )
- 850 g di acqua
- 20 g di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1999.3 kJ / 477.8 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 67.8 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 291.3 mg
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Vellutata di porri
40min
Riso e porri
30 min
Risotto ai porri e burrata
35min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Risotto bianco con porri e mela
30 min