Risotto porri e finocchi

Risotto porri e finocchi

4.6 119 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    40 g
  • di porri a rondelle
    200 g
  • di burro
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di finocchi le foglie esterne, tagliate a listarelle (0.5x3 cm )
    200 g
  • di acqua
    850 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 477.8 kcal / 1999.3 kJ
Protein 10.5 g
Tuk 18.6 g
Sacharidy 67.8 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sodík 291.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...