Kompatibilní verze
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di prezzemolo
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di nocciole
- ¼ spicchio di aglio senz'anima
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate gambi e foglie, lavati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Farro perlato
- 300 g di farro perlato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 550 g di acqua
Sugo di pomodorini e gamberi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 8 - 10 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti
- 30 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1852.5 kJ / 442.8 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 37.4 g
- Tuk
- 23.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 501.2 mg
Alternativní recepty
Cottura del farro perlato
35min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35min
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35 min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Farro alla nizzarda
40min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45min
Insalata di farro perlato alla greca
30min
Insalata di farro e vongole in vasetto
1 Std.
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Farro al pesto e fagiolini
30min