Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di vongole tipo arselle
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di pomodori pelati a pezzi
nebo 300 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 pizzico di sale
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 300 g di fregola
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2526.4 kJ / 603.8 kcal
- Protein
- 47.6 g
- Sacharidy
- 71.8 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 1565.7 mg
Alternativní recepty
Fregola con le seppie
40min
Gamberoni in guazzetto
40min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Fregola ai frutti di mare
40min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Marinata per pollo piccante
10 Min
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1h 40min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Cous cous con moscardini e olive
1h
Orata con pesto allo zenzero
25min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Paella veloce
40min