Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di vongole tipo arselle
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di pomodori pelati a pezzi
nebo 300 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 pizzico di sale
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 300 g di fregola
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2526.4 kJ / 603.8 kcal
- Protein
- 47.6 g
- Sacharidy
- 71.8 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 1565.7 mg
Alternativní recepty
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30min
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Uova alla triestina
30min
Insalata di polpo e patate
2h
Gazpacho ai 3 pomodori
20min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Ciambellone all'uva
1h
Fregola ai frutti di mare
40min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min