Kompatibilní verze
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1501.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm en venkel risotto
25 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Minuut koolsla
10min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 godz. 30 min
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Mini champignon pasteitjes
1h 45 min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45 min