Kompatibilní verze
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1501.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Mexicaanse limoensoep
40 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Spinazierisotto met asperges
40 min