Kompatibilní verze
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1501.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Bloemkoolrijst poke bowl
Ninguna valoración
Dadel curry dip
5 Min
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Vislasagne met courgette
1h