
Kompatibilní verze
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten gehalveerd
- 200 g rode bieten in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
nebo ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 562.5 kcal / 2365.8 kJ
- Protein
- 42.3 g
- Tuk
- 18.5 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Sodík
- 1501.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1hod.
Rabarberijs
36hod. 25min
Kip-miso stoofpot
1hod. 45min
Bloemkool korma
2hod. 20min
Moussaka met linzen
2hod. 20min
Mini champignon pasteitjes
1hod. 45min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4hod. 30min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Spinazierisotto met asperges
40min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení