Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
TM6

Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw

4.5 ( 4 hodnocení )

Suroviny

  • 4 verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)
  • 20 g extra vergine olijfolie
  • 4 takjes verse tijm en iets meer om af te werken
  • 2 tl geraspte citroenschil en iets meer om af te werken
  • 2180 g water
  • 30 g citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken
  • 30 g sjalotten gehalveerd
  • 200 g rode bieten in stukken (2-3 cm)
  • 240 g risottorijst bv. Carnaroli of Arborio
  • 130 g droge witte wijn
  • 1 volle tl groentebouillonpasta
    nebo ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld
  • 1 - 2 stengels vers citroengras in schijfjes (2 mm)
  • 1 tl zout
  • 2 snuifjes gemalen witte peper
  • 40 g boter in stukken

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
562.5 kcal / 2365.8 kJ
Protein
42.3 g
Tuk
18.5 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sodík
1501.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty