Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g ui, in tweeën gesneden
- 60 g prei, wit, fijngesneden
- 300 g tomaten, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 20 g olijfolie
- 20 g Pastis
- 100 g droge witte wijn
- 750 g water
- 5 g visbouillon
- 10 g tomatenpuree
- 1 steranijs
- 1 kruidnagel
- sinaasappelschil, van 1 sinaasappel
- 1 bouquet garni
- 6 g venkelzaad, gedroogd
- 200 g aardappelen, in grote blokjes gesneden
- 60 g prei, wit, gesneden
- 170 g wortelen in stukken snijden
- 150 g venkelknol, schuin gesneden
- 300 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 350 g verse kokkels
- 150 g goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt, in zes stukken gesneden
- 200 g zalmfilet, vers, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 150 g kabeljauwfilet, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 6 rauwe gepelde langoustines, groot
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waterzooi van kip
1 Std.
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Cashew cheddarkaas
Brak ocen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Brak ocen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Zalm mozaïek
Brak ocen
Gorgonzola spread
Brak ocen
Koolstoofpot met kalkoen
Brak ocen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min