Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g ui, in tweeën gesneden
- 60 g prei, wit, fijngesneden
- 300 g tomaten, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 20 g olijfolie
- 20 g Pastis
- 100 g droge witte wijn
- 750 g water
- 5 g visbouillon
- 10 g tomatenpuree
- 1 steranijs
- 1 kruidnagel
- sinaasappelschil, van 1 sinaasappel
- 1 bouquet garni
- 6 g venkelzaad, gedroogd
- 200 g aardappelen, in grote blokjes gesneden
- 60 g prei, wit, gesneden
- 170 g wortelen in stukken snijden
- 150 g venkelknol, schuin gesneden
- 300 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 350 g verse kokkels
- 150 g goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt, in zes stukken gesneden
- 200 g zalmfilet, vers, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 150 g kabeljauwfilet, zonder vel, in zes stukken gesneden
- 6 rauwe gepelde langoustines, groot
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1507 kJ / 360 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spiesje van konijn, appel en pruim
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Gegrilde zeevruchten plank
Žádné hodnocení
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Žádné hodnocení
Courgettesoep met munt
35 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Karamelpoeder
1 godz.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Basis karamel
25 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min