
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g ui in tweeën gesneden
- 60 g prei wit, fijngesneden
- 300 g tomaten gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 20 g olijfolie
- 20 g Pastis
- 100 g droge witte wijn
- 750 g water
- 5 g visbouillon
- 10 g tomatenpuree
- 1 steranijs
- 1 kruidnagel
- sinaasappelschil van 1 sinaasappel
- 1 bouquet garni
- 6 g venkelzaad, gedroogd
- 200 g aardappelen in grote blokjes gesneden
- 60 g prei wit, gesneden
- 170 g wortelen in stukken snijden
- 150 g venkelknol schuin gesneden
- 300 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 350 g verse kokkels
- 150 g goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden
- 200 g zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden
- 150 g kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden
- 6 rauwe gepelde langoustines groot
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 360 kcal / 1507 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kimchi
Žádné hodnocení
Tunesische Chorba
45min
Tomaat basilicum spread
5min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Kleine aspergeflans
55min
Drijvende eilandjes
40min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2hod. 15min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Vinaigrette van paprika's
Žádné hodnocení
Venusschelpen op zeemanswijze
30min