Zařízení & příslušenství
Char siu marináda
Příprava 5min.
Celkový 10min.
150 gramů
Suroviny
-
4 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce medu
-
1 polévková lžíce hnědého cukru, světlého
-
4 polévkové lžíce omáčky hoisin
-
2 polévkové lžíce tmavé sójové omáčky
-
1 polévková lžíce světlé sójové omáčky
-
2 polévkové lžíce rýžového vína
-
1 čajová lžička sezamového oleje
-
1 čajová lžička čínského koření 5 vůní
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 150 gramů
Sodík
2975.4 mg
Protein
5.6 g
Kalorie
1698.9 kJ /
406 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
80.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Halloweenské náhrobky
1hod. 15min.
Zázvorová marináda s chilli a sójovou omáčkou
Žádné hodnocení
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10min.
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1hod.
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min.
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min.
Napa Kimchi
15hod.
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1hod. 5min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
1hod. 30min.
Korejská smažená křidélka
3hod. 10min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.