Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes, cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 600 g tomate, maduro, cortado em pedaços
- 500 - 600 g coxa de frango, sem pele s/ osso
- 200 g água
-
2
c. chá cheia de caldo de legumes
nebo 2 cubos de cubo de caldo de legumes (para 0,5 l) - 10 g manjericão, folhas, fresco, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta do reino branca em pó
- 150 g massa de cotovelo
- 100 g azeitona Kalamata s/ caroço
- 100 g ervilha, congelada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 998.2 mg