Zařízení & příslušenství
糙米雞胸四季豆健身碗
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
糙米250 克
-
水 plus extra warm, for soaking900 克
-
橄欖油 plus extra for drizzling1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
去皮去骨雞胸肉 每片約120-150克4 片
-
蒜頭1 粒
-
洋蔥 對切50 克
-
新鮮羅勒葉 plus extra chopped for garnishing¼ 把
-
罐裝切碎番茄400 克
-
番茄泥1 大匙
-
糖1 茶匙
-
匈牙利辣紅椒粉½ - 1 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮四季豆 去頭尾、去筋,切段300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
735.5 mg
Protein
68.4 g
Kalorie
2583.8 kJ /
617.6 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
能量滿滿
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan