竹筍蛤蜊雞湯

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 人份

Suroviny

  • 2500 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 (仿土雞),切段
    600 克
  • 新鮮竹筍 綠竹筍,切滾刀塊,約 2 支
    280 克
  • 嫩薑 切片
    5 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    300 克
  • 依照人口味調整
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 595.3 mg
Protein 23.8 g
Kalorie 1078.1 kJ / 257.7 kcal
Tuk 16.5 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 2.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...