Zařízení & příslušenství
竹筍蛤蜊雞湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 人份
Suroviny
-
水2500 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (仿土雞),切段600 克
-
新鮮竹筍 綠竹筍,切滾刀塊,約 2 支280 克
-
嫩薑 切片5 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
鹽 依照人口味調整½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
595.3 mg
Protein
23.8 g
Kalorie
1078.1 kJ /
257.7 kcal
Tuk
16.5 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
2.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan