Zařízení & příslušenství
西兰花苹果沙拉配牛肉
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
橄榄油45 克
-
蒜头1 瓣
-
牛肉块,去筋 ,切成条状(约1厘米x3-4厘米),吸干水分250 克
-
盐2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉3 - 4 小撮
-
黄油20 克
-
苹果 切约1厘米丁200 克
-
西兰花, 切小朵250 - 300 克
-
杏仁片40 克
-
苹果醋20 克
-
黄芥末15 克
-
盐2 - 3 克
-
蜂蜜5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
699.3 mg
Protein
18.1 g
Kalorie
2720.5 kJ /
650.2 kcal
Tuk
58.8 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
9.7 g
Sacharidy
16.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感30分钟
5 recepty/-ů
Čína
Čína