Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 170 g Zwiebeln, geviertelt
- 130 g Möhren, in Scheiben (2 cm)
- 70 g Sellerie, in Scheiben (1 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Piment
- 2 Lorbeerblätter
- 1 TL Zucker
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g roter Portwein
- Butterschmalz zum Braten
- 800 g Ochsenbäckchen, trocken getupft
- 800 g Rinderfond
- 200 g Wasser
- 70 g Sojasauce
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
Sauce und Fertigstellung
- 120 g Butter, in Stücken
- 100 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4054 kJ / 967 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 68 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Rheinischer Sauerbraten
51 Std.
Lammhüften mit Speckbohnen
1ωρ. 30 λεπτ.
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5 Std. 10 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Wildgulasch mit Schokolade
3 godz. 50 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2ωρ. 20 λεπτ.
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5hod. 20min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min