Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di patate intere, sbucciate
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di sgombro freschi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, spezzettate grossolanamente
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di cipolla rossa, a fettine (vedere consigli)
- 200 g di pomodori ciliegino, a metà
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 80 g di olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2571.5 kJ / 614.5 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 42.2 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 617.6 mg
Alternativní recepty
Pane all'acqua
4hod.
Sgombro con contorno di verdure
30min
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 Min
Insalata nizzarda
30min
Salmone marinato
2hod. 30min