Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di patate intere, sbucciate
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di sgombro freschi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, spezzettate grossolanamente
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di cipolla rossa, a fettine (vedere consigli)
- 200 g di pomodori ciliegino, a metà
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 80 g di olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2571.5 kJ / 614.5 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 31.8 g
- Tuk
- 42.2 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 617.6 mg
Alternativní recepty
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Manzo insaporito con asparagi
30min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40min
Smoothie ACE
10min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Toast al burro matcha
Brak ocen
Avocado toast con uovo poché
25min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Pinsa radicchio speck e noci
28h