
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 fed hvidløg
- 80 g porrer skåret i stykker (3 cm)
- 20 g jordnøddeolie
- 30 g gul karrypasta
- 500 g kokosmælk
- ½ tsk salt
- 600 g torskefilet skåret i stykker (4 cm)
- korianderblade, friske groft hakket, til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 4 portioner
- Kalorie
- 1758 kcal / 7355 kJ
- Protein
- 123 g
- Tuk
- 97 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 74 g
- Sodík
- 1722 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veracruzisk hvidfsk
30min
Stegte nudler med rejer
Pas d’évaluation
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Pas d’évaluation
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Pas d’évaluation
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Pas d’évaluation
Havbras med krydderolie
Pas d’évaluation
Burger af havtaske og laks
Pas d’évaluation
Laks med aromaer ved 50°C
Pas d’évaluation
Rejesuppe med glasnudler
Pas d’évaluation