Torsk i kokoskarry

Torsk i kokoskarry

3.0 2 rating
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portioner

Suroviny

  • fed hvidløg
    1
  • porrer skåret i stykker (3 cm)
    80 g
  • jordnøddeolie
    20 g
  • gul karrypasta
    30 g
  • kokosmælk
    500 g
  • salt
    ½ tsk
  • torskefilet skåret i stykker (4 cm)
    600 g
  • korianderblade, friske groft hakket, til pynt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portioner

Sodík 1722 mg
Protein 123 g
Kalorie 7355 kJ / 1758 kcal
Tuk 97 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 74 g
Sacharidy 46 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše