
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
舒肥鮭魚
- 220 克 新鮮去骨鮭魚排 ,對切成2個方塊
- 1 - 1 ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 橄欖油
- 1900 克 水
檸檬花椰菜飯
- 350 克 白花椰菜 ,洗淨,取小朵
- 100 克 冷凍毛豆仁 ,退冰解凍
- 10 克 橄欖油
- 1 小撮 白胡椒粉 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 檸檬皮屑
- 1 茶匙 檸檬汁
酪梨莎莎醬
- 3 枝 香菜 ,取葉子
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- ½ 新鮮青辣椒 ,對半,去籽
- ½ 番茄 (約 50-60克),切塊
- 200 克 酪梨 ,熟,去皮去籽
- ½ 大匙 檸檬汁
- ½ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 603.2 kcal / 2523.6 kJ
- Protein
- 38.6 g
- Tuk
- 40.8 g
- Sacharidy
- 29.8 g
- Vláknina
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Sodík
- 3246.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
黑松露野菇雞湯和松露雞肉丸
Nessuna valutazione
芋頭麵疙瘩排骨蒜蒜鍋
Nessuna valutazione
甘香蝦
Nessuna valutazione
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Nessuna valutazione
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Nessuna valutazione
牛排佐蘆筍和豆腐黑胡椒醬
1h 30min
香蒜雞胸鷹嘴豆凱薩沙拉
Nessuna valutazione
花雕雞胸拌麵
1h 30min
酸辣湯(使用金屬刀組隔板)
Nessuna valutazione
擔仔寬粉湯
Nessuna valutazione
野菜素壽司
Nessuna valutazione
地瓜烤蘋果
Nessuna valutazione