Zařízení & příslušenství
櫛瓜蛋白煎餅
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蛋白4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
橄欖油25 - 30 克
-
櫛瓜 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)200 克
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
煙燻紅椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 人份
Sodík
2665.7 mg
Protein
14.2 g
Kalorie
1417.9 kJ /
338.9 kcal
Tuk
28.2 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
8.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
能量滿滿
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan