櫛瓜蛋白煎餅
TM6

櫛瓜蛋白煎餅

3.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 4 顆 蛋白
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 25 - 30 克 橄欖油
  • 200 克 櫛瓜, 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)
  • 1 小撮 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • ½ 茶匙 煙燻紅椒粉

Nutriční hodnoty
na 2 人份
Kalorie
1417.9 kJ / 338.9 kcal
Protein
14.2 g
Sacharidy
8.5 g
Tuk
28.2 g
Nasycený tuk
4 g
Vláknina
2.8 g
Sodík
2665.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty