櫛瓜蛋白煎餅

櫛瓜蛋白煎餅

2.8 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 蛋白
    4 顆
  • ¼ 茶匙
  • 橄欖油
    25 - 30 克
  • 櫛瓜 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)
    200 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 煙燻紅椒粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 人份

Sodík 2665.7 mg
Protein 14.2 g
Kalorie 1417.9 kJ / 338.9 kcal
Tuk 28.2 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...