樹子蒸冬瓜虱目魚肚
TM6 TM5

樹子蒸冬瓜虱目魚肚

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 樹子 ,和 1 大匙 樹子汁
  • 1 茶匙 醬油
  • 160 克 虱目魚肚 ,( 1 片)
  • 180 克 冬瓜 ,切片,約 1 公分厚
  • 3 片 (薄片) 薑
  • 1 大匙 米酒
  • 500 克 水
  • 青蔥 ,切絲,泡水備用
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
  • 20 克 油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
482.2 kJ / 115.3 kcal
Protein
8.6 g
Sacharidy
2.1 g
Tuk
7.7 g
Nasycený tuk
1.4 g
Vláknina
0.3 g
Sodík
107.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty