Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 樹子 ,和 1 大匙 樹子汁
- 1 茶匙 醬油
- 160 克 虱目魚肚 ,( 1 片)
- 180 克 冬瓜 ,切片,約 1 公分厚
- 3 片 (薄片) 薑
- 1 大匙 米酒
- 500 克 水
- 青蔥 ,切絲,泡水備用
- 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
- 20 克 油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 482.2 kJ / 115.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 107.8 mg