Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Braten
- 900 g Wildgulasch
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 50 g Kirschkonfitüre
- 2 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 4 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 800 g Rinderfond
- 120 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
- 40 g Speisestärke
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3289 kJ / 786 kcal
- Protein
- 80 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 709 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rheinischer Sauerbraten
51 Std.
Thai-Entenbrust mit Curry-Nudeln
1 Std. 30 Min
Hirschrücken mit Kakaokruste und Schokoladen-Orangen-Butter
1 Std.
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4 Std.
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 Std. 35 Min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 Min
Schweinefilet mit getrockneten Pflaumen
1 Std. 20 Min
Hirschrücken mit Spekulatiuskruste, Kürbiscreme und Ofengemüse
1 Std. 10 Min
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1 Std. 10 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min
Ochsenbäckchen
5h