Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 anchovy fillets
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 3 garlic cloves
- 40 g pitted green olives
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Protein
- 78.3 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 84.6 g
- Nasycený tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 854 mg
Alternativní recepty
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 godz. 25 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1h 30min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Spaghetti carbonara
35 min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Lamb sausage ragu
30 min
Prawn Arrabbiata
30 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Traditional sausage rolls
50 min