Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 anchovy fillets
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 3 garlic cloves
- 40 g pitted green olives
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Protein
- 78.3 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 84.6 g
- Nasycený tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 854 mg
Alternativní recepty
Pork meatballs with couscous
50min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6h 10 min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Creamy beef curry and rice
1 Std. 15 Min
Classic trifle
4h
Red rice using rice mode
55 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min