
Zařízení & příslušenství
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Příprava 15min
Celkový 3hod. 35min
10 portions
Suroviny
-
boneless pork leg roast1800 g
-
rock salt plus extra for crackling1 tbsp
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces130 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
-
fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)2 - 3 sprigs
-
streaky bacon cut into pieces60 g
-
onion cut into quarters100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pork mince250 g
-
dried cranberries30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
411.6 kcal /
1728.7 kJ
Protein
46.6 g
Tuk
23.5 g
Sacharidy
3.6 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
7.7 g
Sodík
944.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

MEATER+®
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland