
Kompatibilní verze
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon cut into pieces
- 100 g onion cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 411.6 kcal / 1728.7 kJ
- Protein
- 46.6 g
- Tuk
- 23.5 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 944.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Boiled Eggs
20 min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Mole verde with chicken
1 godz.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 godz. 35 min
Steak and kidney pudding
3 godz. 45 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Lamb's fry with bacon
1 godz. 20 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Chicken Waldorf salad
40 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min