Kompatibilní verze
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 944.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min