Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)

Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)

4.8 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 35min.
10 portions

Suroviny

  • boneless pork leg roast
    1800 g
  • rock salt plus extra for crackling
    1 tbsp
  • zucchini (approx. 1), cut into pieces
    130 g
  • pumpkin seeds
    25 g
  • sunflower seeds
    25 g
  • fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
    2 - 3 sprigs
  • streaky bacon cut into pieces
    60 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • pork mince
    250 g
  • dried cranberries
    30 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 944.5 mg
Protein 46.6 g
Kalorie 1728.7 kJ / 411.6 kcal
Tuk 23.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 3.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...