Kompatibilní verze
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 944.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 Std.
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Mole verde with chicken
1 Std.
Slow cooked veal stew
2h 10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Pork fillet with mustard
35 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min