
Kompatibilní verze
Stegt fisk med syltede grøntsager og tamarindsovs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g kinaradiser
- 1 tsk gurkemeje, stødt
- 5 spsk riseddike
- 1 tsk sukker
- 2 spsk mirin
- 20 g hvedemel
- 20 g majsmel
- 1 tsk ingefær, stødt
- 1 tsk kanel, stødt
- 1 ½ tsk salt plus 1 knivspids til at krydre
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 1080 g vand
- 100 g linser, sort beluga, tørret
- 4 fed hvidløg
- 20 g vegetabilsk olie plus ekstra til stegning
- 2 - 3 knivspidser chili, tørret i flager
-
80 - 100
g farin
nebo 80 g palmesukker, alle typer - 80 g tamari
- 200 g kokosmælk
-
800
g havaborrefilet (4-6 stykker), med skind
nebo 800 g hvid fisk, filet med skind - 1 citron kun tynde afskalninger af huden
- 1 rød chili, frisk skåret i tynde strimler
- mikrogrønt til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 638 kcal / 2668 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 69 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1089 mg