Aubergine, Chickpea and Chicken Curry

4.1 28 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • aubergines cut in pieces (1.5 cm)
    200 g
  • dried oregano
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • olive oil plus 1 Tbsp for drizzling
    30 g
  • onions
    100 g
    leeks
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • chicken breast fillets (approx. 2 breasts), cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • garam masala
    1 tsp
  • chilli flakes
    ¼ tsp
  • plain flour
    1 Tbsp
  • tomato purée
    20 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • water
    200 g
  • tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • natural yoghurt
    150 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh coriander roughly chopped, for garnishing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1343.8 mg
Protein 32.5 g
Kalorie 1788.4 kJ / 427.5 kcal
Tuk 17.5 g
Vláknina 9.4 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 35.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...