Kompatibilní verze
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g kale, cut in pieces, tough stalks removed
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
-
400
g sausage meat, crumbled in pieces
nebo pork sausages, raw, skinned and crumbled - 100 - 200 g sun-dried tomatoes in oil, drained and roughly chopped, to taste
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 150 g pitted black olives, large
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 320 g dried farfalle pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4244.1 kJ / 1014.4 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 101.6 g
- Tuk
- 49.2 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 12.6 g
- Sodík
- 2862 mg
Alternativní recepty
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
One-pot Moussaka
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1u. 40min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min