Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 bucăți piept de rață, fără os și fără piele (aprox. 180 g fiecare)
- 2 căței de usturoi
- 1 praz, doar partea albă, feliat 2 cm (aprox. 150 g)
- 2 morcovi, feliați 1 cm (aprox. 100 g)
- 1 țelină tulpină, feliată 1 cm (aprox. 60 g)
- 1 dovlecel, feliat 1 cm (aprox. 200 g)
- ¾ linguriță sare de mare, plus după gust
- ⅓ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 10 g frunze de pătrunjel proaspăt
- 1 lingură frunze de cimbru proaspăt
- 2 foi de dafin, uscate
- 480 g fasole cannellini, din conservă (2 conserve x 400 g, scurse)
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 300 g apă, fierbinte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 19.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini Pizza
1 Std. 30 Min
Lasagna paleo
55 Min
Plăcintă în straturi cu carne și cartofi (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50min
Saleuri cu brânză
30 Min
Iahnie de fasole
30 godz. 45 min
Spaghette cu sos bolognaise cu ciuperci
45 Min
Tocăniță de pui, chorizo și năut
35min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1h
Sarmale
1h 50min
Tocană de pui cu roșii și busuioc
35min
Pui basc
1h 10min
Ciorbă de pui
45 Min