Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 100 g d'échalotes, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 400 g d'asperges, épluchées en tronçons
- 250 g de petits pois frais
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de copeaux de parmesan
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2303 kJ / 548 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
Pâtes au pesto de cresson
25 min
Crumble de légumes au parmesan
1h
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 min
Gâteau roulé à la confiture
30min
Saumon rôti au pesto de brocoli
30min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 Min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min