
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon en quartiers
- 100 g d'échalotes en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 400 g d'asperges épluchées en tronçons
- 250 g de petits pois frais
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de copeaux de parmesan
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 548 kcal / 2303 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 72 g
Alternativní recepty
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Risotto
30min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
Risotto printanier
1hod.
Blanquette de lotte à l'oseille et légumes verts
40min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Soupe de panais au pain d'épices
35min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto courgette et bacon
35min
Pesto
5min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1hod.