Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 2 c. à soupe rases d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 400 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 861.5 kJ / 206.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 731.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de potimarron
35min
Boulettes de bœuf aux pois chiches
40min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
55min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30min
Velouté de carottes au cheddar
50min
Soupe au chou
40min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Tarte au saint-nectaire
50min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50min
Crème de poireaux et pommes de terre au bacon
1h 5min
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10min