Filet de bar, sauce vierge et riz gluant

Filet de bar, sauce vierge et riz gluant

4.0 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 40min.
4 portions

Suroviny

  • 250 g de riz gluant
  • 15 g de persil frais
  • 15 g de basilic frais
  • 15 g de coriandre fraîche
  • 30 g d'olives noires dénoyautées
  • 25 g de câpres en saumure
  • 1 échalote en quartiers
  • le jus d'un citron jaune
  • 200 g d'huile d'olive
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 4 filets de bar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 41 g
Kalorie 2095 kJ / 497 kcal
Tuk 15 g
Sacharidy 51 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...