Filet de bar, sauce vierge et riz gluant
TM6 TM5 TM31

Filet de bar, sauce vierge et riz gluant

4.5 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 250 g de riz gluant
  • 15 g de persil frais
  • 15 g de basilic frais
  • 15 g de coriandre fraîche
  • 30 g d'olives noires dénoyautées
  • 25 g de câpres en saumure
  • 1 échalote en quartiers
  • le jus d'un citron jaune
  • 200 g d'huile d'olive
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 4 filets de bar

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
497 kcal / 2095 kJ
Protein
41 g
Tuk
15 g
Sacharidy
51 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty