Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait demi-écrémé
- 20 g de farine
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 200 g de crème de marrons
- 15 g de sucre en poudre
La pâte à brioche
-
130
g de lait
nebo 130 g de crème fraîche -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le récipient
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3309.3 kJ / 791 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 99.3 g
- Tuk
- 34.7 g
- Nasycený tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 739.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Blondie aux trois chocolats et cacahuètes
40 Min
Croquettes patate douce-jambon
3h
Rolls au chocolat et caramel
2h 10 min
Cheesecake au sésame noir et curd au yuzu
3 Std. 20 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 Min
Spritz au chocolat
50min
Cake vapeur citron et framboises
1 Std. 15 Min
Babka au potimarron
4h 30min
Financiers à la framboise
25 min
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3h