Risotto au bacon  et champignons de Paris

Risotto au bacon et champignons de Paris

4.1 66 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignons coupés en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 100 g de tranches de bacon découpées en lamelles
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 5 feuilles de sauge fraîche (volitelně)
  • du sel
  • du poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 13 g
Kalorie 1422 kJ / 336 kcal
Tuk 2 g
Sacharidy 62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...