Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de tranches de bacon, découpées en lamelles
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 5 feuilles de sauge fraîche (volitelně)
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1422 kJ / 336 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Risotto au citron, burrata et romarin
1 Std. 10 Min
Risotto aux asperges et petits pois
40 Min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Risotto aux champignons
30 min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45 Min
Riz cantonais
30 min
Risotto
30 min
Risotto aux moules et chorizo
50min
Risotto courgette et bacon
35min
Cake jambon et boursin
50min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min