Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de tranches de bacon, découpées en lamelles
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 5 feuilles de sauge fraîche (volitelně)
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1422 kJ / 336 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Risotto aux champignons
30min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Riz cantonais
30min
Petit salé aux lentilles
1 Std. 10 Min
Risotto
30min
Chili Con Carne
30min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Soupe de potimarron
35min