Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

4.4 117 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 250 g de riz basmati
  • 1000 g d'eau
  • 2 - 3 pincées de sel
  • 200 g d'épinards frais
  • 600 g de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)
  • 2 - 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 1 de citron jaune non traité le zeste et 25 g de jus
  • 150 g de crème fraîche épaisse

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 738.8 mg
Protein 34 g
Kalorie 1938.3 kJ / 463 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 50.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...